- Autor: Isabella24
 - Doba přípravy (min.): 90
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Krůta bez kůže průměr | 600 | 
| Víno bílé sladké | 200 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 20 | 
| Mouka pšeničná hladká | 45 | 
| Rajčata konzervovaná | 400 | 
| Cibule | 120 | 
| Mrkev | 50 | 
| Petržel - kořen | 50 | 
| Celer řapíkatý | 20 | 
Dochucovadla:
sul, kari koreni, cervena paprika koreni, rimsky kmin, provensalske bylinky
Energetická hodnota celkem: 5872 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 144, 
                                                        Tuky (g): 39, 
                                                        Sacharidy (g): 110,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 28,
                                                        Vláknina (g): 21,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






