- Autor: Isabella24
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůta bez kůže průměr | 600 |
| Víno bílé sladké | 200 |
| Sádlo vepřové škvařené | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 45 |
| Rajčata konzervovaná | 400 |
| Cibule | 120 |
| Mrkev | 50 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Celer řapíkatý | 20 |
Dochucovadla:
sul, kari koreni, cervena paprika koreni, rimsky kmin, provensalske bylinky
Energetická hodnota celkem: 5872 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






