- Autor: MartinaHuhu
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 325 |
Mrkev | 138 |
Celer bulva | 18 |
Petržel - kořen | 29 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 16 |
Cibule | 100 |
Víno červené | 110 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Energetická hodnota celkem: 3255 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1085 kJ
Bílkoviny (g): 22.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.