- Autor: marelova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Dýňová semínka | 20 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Zelí bílé kysané | 1000 | 
| Jáhly (v suchém stavu) | 500 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř,podravka
Energetická hodnota celkem: 9791 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 80, 
                                                        Tuky (g): 40, 
                                                        Sacharidy (g): 393,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 33,
                                                        Vláknina (g): 76,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 979 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 39.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 7.6, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Jáhly spaříme 3x vařící vodou a uvaříme do měkka. Pak smícháme s vejci,kořením a zelím,povrch posypeme dý'novým semínkem,a dáme zapéct do trouby na cca 180 C asi 40 minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









