- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 64.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Švestková povidla | 150 | 
| Kypřící prášek do pečiva | 12 | 
| Mrkev | 250 | 
| Mouka pšeničná bílá | 150 | 
| Mouka pšeničná celozrnná | 200 | 
| Hera | 140 | 
Energetická hodnota celkem: 10755 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 106, 
                                                        Sacharidy (g): 351,
                                                        SAFA (g): 50,
                                                        Cukry (g): 98,
                                                        Vláknina (g): 41,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 168 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Přísady smícháme, rozválíme, rozkrájíme na čtverečky, plníme povidly, přeložíme roh a dobře přimáčkneme. pečeme do světle žluté, ze spodku narůžovělé, tmavší špičky jsou hořké, světlé nejsou správně křupavé. Jde o trvanlivé pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









