TOPlist


zapečená treska

  • Uživatelský recept
  • Autor: LM.Krat
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Eidam 20%86
Mrkev180
Česnek18
Celer bulva120
Olej olivový8
Jihočeské AB10
Filé z tresky (mražené)300

Energetická hodnota celkem: 3024 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 13 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1512 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 10.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 3.5


Dochucovadla:

sůl, kmín, tymíán

Postup přípravy

Na tuku orestujeme zeleninu, pak klademe na okořeněné filety a dáme péct do trouby zakryté alobalem. Až je maso hotové poklademe plátky sýra a ještě chvíli zapečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma