TOPlist


rebarborovo-jahodovy kolac

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh odtučněný průměr250
Hera250
Mouka spaldova hladka250
Cukr hnědý (řepný, třtinový)300
Jahody660
Reveň764

Energetická hodnota celkem: 18124 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 184, Sacharidy (g): 578 SAFA (g): 87 Cukry (g): 369 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 36.1 SAFA (g): 5.4 Cukry (g): 23.1 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma