- Autor: jesus
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Jablka | 300 |
Mouka pšeničná polohrubá | 350 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 17442 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 220,
Sacharidy (g): 496,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 227,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1744 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 49.6, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 22.7, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
3vejce ušleháme s 200g cukru, přidáme 200ml oleje, 300g nastrouhaných jablek, skořici, 350g polohrubé mouky, prášek do pečiva, opatrně zamícháme a dáme pést na 175stupňů 45minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.