- Autor: dudlik.hd
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Mrkev | 200 |
Vejce celá průměr | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5842 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 97,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1947 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 32.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Namleté maso smíchejte s nahrubo nastrouhanou mrkví. Přidejte najemno nasekanou cibulku, celé vejce, sůl a pepř. Troubu rozehřejte na 180 °C, na plech dejte pečicí papír a navlhčenými dlaněmi tvarujte karbanátky a pečte asi 50 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.