- Autor: IvuskaB
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Víno červené | 200 |
Petržel - kořen | 150 |
Mrkev | 150 |
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Rajský protlak | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek, bobkový list, nové koření, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 5640 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1410 kJ
Bílkoviny (g): 32.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 25.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.