TOPlist


Pomazánka z uzené makrely

  • Uživatelský recept
  • Autor: Chilik
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hořčice plnotučná průměr10
Cibulka jarní25
Jogurt bílý polotučný průměr30
Máslo pomazánkové průměr130
Makrela uzená180

Energetická hodnota celkem: 3913 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 38 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1304 kJ

Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 12.7 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Uzenou makrelu obereme od kostí a rozdrobíme do mísy, smícháme s pomazánkovým máslem (nebo tvarohem), doředíme bílým jogurtem. Přidáme jarní cibulku, koření a lžičku hořčice. Necháme vychladit a jíme se zeleninou, pečivem, knäckebroty.. dle chuti:)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma