TOPlist


Jogurtová buchta s jablky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Zilla
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh odtučněný průměr100
Hollandia Selský jogurt bílý 450
Vejce celá průměr128
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Jablka360

Energetická hodnota celkem: 9305 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 415 SAFA (g): 17 Cukry (g): 254 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 620 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 27.7 SAFA (g): 1.1 Cukry (g): 16.9 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem, vejce smícháme s jogurtem, obě směsi spojíme a vmícháme na kostičky nakrájená jablka. V mé variantě jsem smíchala jogurt s tvarohem, protože mi obě suroviny zbyly z předchozího vaření. Na chuť to ale vůbec nemělo vliv :-)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma