- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 695 |
Mrkev | 204 |
Petržel - kořen | 173 |
Celer bulva | 157 |
Hořčice (Heinz) | 23 |
Cibule | 94 |
Slanina anglická | 201 |
Špenát | 112 |
Balkánský sýr | 48 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
cottage chesse | 100 |
Energetická hodnota celkem: 10107 kJ
Bílkoviny (g): 208,
Tuky (g): 139,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 2527 kJ
Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 34.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.