- Autor: jilkajda
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mrkev | 150 | 
| Petržel - kořen | 150 | 
| Celer bulva | 150 | 
| Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 20 | 
| Treska | 800 | 
| Strouhanka | 20 | 
| Cibule | 100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 | 
| Česnek | 10 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř,paprika
Energetická hodnota celkem: 4753 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 154, 
                                                        Tuky (g): 25, 
                                                        Sacharidy (g): 72,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 34,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou petržel a celer a na kostičky mrkev. Zaprášíme mletou paprikou. Přidáme vývar a vaříme 20 minut. Základ guláše zahustíme strohankou, promícháme a přidáme rybí maso a česnek. Povaříme 15 minut, nakonec dochutíme solí a pepřem. Příloha noky, brambory, rýže, chléb, gnocchi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









