- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mrkev | 50 |
| Cuketa | 50 |
| Vločky ovesné | 20 |
| Mouka žitná celozrnná | 5 |
| Kypřící prášek do pečiva | 5 |
| skořice | 5 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 10 |
| Vejce křepelčí | 25 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 60 |
Energetická hodnota celkem: 945 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






