- Autor: vytlacilova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Sádlo vepřové škvařené | 3 |
Mrkev | 8 |
Celer bulva | 8 |
Petržel - kořen | 8 |
Slanina anglická | 11 |
Žampiony | 20 |
Cibule | 16 |
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Smetana do omáček 19% | 25 |
Energetická hodnota celkem: 1206 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.