- Autor: bozahuba
- Doba přípravy (min.): 150
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Červená řepa | 200 |
| Okurky sterilované průměr | 70 |
| Mrkev | 80 |
| Hrášek | 50 |
| Olej olivový | 5 |
| Sůl | 1 |
| Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, oliv.olej
Energetická hodnota celkem: 1318 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Červenou řepu omyjeme a 1 hodinu vaříme. Potom oloupeme, nastrouháme a přidáme nastrouhané kyselé okurky, uvařenou, na kolečka nakrájenou mrkev a přidáme buď sterilovaný nabo uvařený mražený nebo čerstvý hrášek. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Promícháme a podáváme buď s tvrdým sýrem nebo vařeným vejcem. Popřípadě i s pečívem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






