- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cuketa | 400 |
| Brambory vařené | 500 |
| Fazolky | 240 |
| Vejce celá průměr | 107 |
| Eidam 30% | 100 |
| Olivy černé | 15 |
| Tuňák v oleji | 180 |
| Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citron
Energetická hodnota celkem: 6184 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1546 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Uvaříme 2 vajíčka, brambory a zelené fazolky. Nakrájíme sZálivka: Česnek nakrájíme na co nejmenší kousky a "podusíme" na oleji, přidáme k němu citr.šťávu a olej, osolíme a opepříme. Na stejné pánvi necháme změknout cuketu. Vše s mícháme spolu s rajčaty a vejci, sýrem a černými olivami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






