- Autor: mejvis
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 150 |
Masox (hotový výrobek) | 500 |
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Petržel - kořen | 150 |
Víno červené | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 40 |
Energetická hodnota celkem: 5934 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1484 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.