- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 800 | 
| Slanina anglická | 100 | 
| Cibule | 80 | 
| Česnek | 40 | 
| Klobása papriková | 100 | 
Dochucovadla:
kečup, koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 5936 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 72, 
                                                        Tuky (g): 76, 
                                                        Sacharidy (g): 115,
                                                        SAFA (g): 26,
                                                        Cukry (g): 39,
                                                        Vláknina (g): 52,
                                                        Sůl (g): 10
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1484 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Slaninu nakrájíme na kostičky, 1 oloupanou cibuli nadrobno nasekáme.Na slanině zpěníme cibuli. Přidáme fazole i se šťávou. Kovbojské fazole ochutíme roztlačeným česnekem 5 ks, osolíme a prohřejeme. Podle chuti můžeme ještě dokořenit pepřem, chilli, nebo přidat trochu kečupu. Klobásy (paprikové) osmažíme, ogrilujeme.....
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









