- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 160
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Želatina (v suchém stavu) | 40 |
Jazyk hovězí | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 11016 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 180,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.