- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuře bez kůže průměr | 1500 |
| Slanina anglická | 150 |
| Cibule šalotka | 60 |
| Mrkev | 60 |
| Celer bulva | 150 |
| Víno červené | 700 |
| Rajský protlak | 30 |
| Máslo čerstvé | 150 |
| Žampiony | 200 |
| Cibulky sterilované | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 17761 kJ
Bílkoviny (g): 352,
Tuky (g): 234,
Sacharidy (g): 175,
SAFA (g): 133,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2960 kJ
Bílkoviny (g): 58.7, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 29.2, SAFA (g): 22.2, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






