- Autor: jdrag
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 11 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Hovězí mleté průměr | 470 |
Paprika žlutá | 190 |
Fazole červené ESSA | 480 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Česnek | 8 |
Cibule | 162 |
Rajský protlak | 21 |
Moravské uzené | 64 |
Energetická hodnota celkem: 7974 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1329 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.