Boršč
- Uživatelský recept
- Autor: madridacka
- Porce: 3.00
- Doba přípravy (min.): 120
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Párky drůbeží | 200 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Červená řepa | 300 |
Rajčata | 200 |
Zelí bílé kysané | 200 |
Cibule | 80 |
Olej olivový | 10 |
Petržel - kořen | 150 |
Energetická hodnota celkem: 4073 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 105
SAFA (g): 12
Cukry (g): 63
Vláknina (g): 32
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1358 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 4 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 10.7 Sůl (g): 2.3
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se
12. 02. 2015 00:27
17. 02. 2015 18:26
Marie Terezie