TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 4073 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 15, Cukry (g): 63, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1358 kJ

Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10.7, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Na kapce oleje osmahneme cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, pokrájené párky a zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem a vaříme do měkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 02. 2015 18:26
Boršč dělám čistě zeleninový, dávám ještě brambory a smetanu. Když maso, tak vařené hovězí. Jinak skvělé jídlo.
12. 02. 2015 00:27
Boršč ten milujeme, ale poslední roky ho vařím bez masa dle paní Mačingové.

Naši partneři