- Autor: truly666
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí stehno s kůží | 120 |
| Brambory vařené | 200 |
| Mrkev | 80 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Celer bulva | 30 |
| Máslo čerstvé | 5 |
| Česnek | 5 |
Dochucovadla:
sůl, baby gril
Energetická hodnota celkem: 2133 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Brambory uvařit ve vodě, zeleninu nastrouhat, na to kuře, podlíjt vodou, zaklopené dusit 40m, pak otevřít a udělat kůžičku do zlatova (20 m)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






