TOPlist


Korenený pečený karfiol

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mandľová smotana200
Květák400
Mrkev180
Petržel - kořen20
Petržel - nať20
Koření průměr4
Olej palmojádrový, kokosový8

Energetická hodnota celkem: 1845 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 18 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 615 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9.7 Vláknina (g): 6.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

karí korenie, garam masala, kurkuma, bylinková soľ, mletý klinček, rasca

Postup přípravy

Karfiol, mrkvu a petržlen umyjeme, nakrájame a uložíme do pekáča vymastenehého kokosovým olejom. Okoreníme hodne masalou, karí, kurkumou, mletým klinčekom a rascou. Dáme na 20 min. piecť do vyhriatej rúry. V smotane rozmiešame karí a masalu, zalejeme karfiol a dopečieme cca 15. min. Môžeme pridať čerstvú petržlenovú vňať. Dobrú chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

28. 04. 2017 19:55

zdenalan

Do pečeného květáku, nebo brokolice přidávám sýr, aby měl více bílkovin.

24. 03. 2015 21:08

To vypadá moc pěkně a jako přílohu bych si dala šťouchané brambory s pažitkou.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma