TOPlist


Kuřecí prsa na kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirkadanesova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sádlo vepřové škvařené30
Cibule64
Kuřecí prsa bez kůže220
Celer bulva59
Celer řapíkatý58
Mrkev63

Energetická hodnota celkem: 2476 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 13 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1238 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na tuku orestujeme cibulku, přidáme maso pokrájené na kousky, osmahneme. Přidáme kari a sůl a pokrájenou zeleninu (mrkev, celer, řapíkatý celer, zelenou papriku). Podlijeme vodou a podusíme asi 30 minut. Zahustíme trochou solamylu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma