- Autor: ditab
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brokolice | 450 | 
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Šunka krůtí standardní | 100 | 
| Jogurt bílý nízkotučný průměr | 270 | 
| Activia bílá sladká | 120 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 50 | 
| Sůl | 2 | 
| Cibule | 60 | 
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř, hořičice
Energetická hodnota celkem: 3650 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 77, 
                                                        Tuky (g): 33, 
                                                        Sacharidy (g): 69,
                                                        SAFA (g): 13,
                                                        Cukry (g): 53,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 456 kJ
Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
vařenou brokolici nastrouhat, cibuli na jemno a spařit, šunka na jemno, nastrouhat 4 vejce na tvrdo, smíchat s jogurty a hořčicí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









