TOPlist


Pikantní Šmakoun na žampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: Evadeva
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 50
Šmakoun s hovězí příchutí200
Žampiony200
Paprika zelená100
Papričky chilli20
Sójová omáčka15
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 1183 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 592 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sojová omáčka pepř sůl pokud nemáme čerstvou chilli papričku, tak mleté chilli

Postup přípravy

100g Šmakoun Adler Přírodní nakrájíme na kostičky a zakápneme sojovou omáčkou. Nakrájíme omyté žampiony a vhodíme na rozehřátou pánev s troškou olivového oleje a necháme chvíli opéct. Mezitím nakrájíme 1 chilli papričku a 1 zelenou papriku a přihodíme na pánev a opět chvíli opečeme. Nakonec vhodíme kousky marinovaného Šmakouna, dochutíme solí a pepřem a prohřejeme. Podáváme ozdobené nakrájenými rajčaty. Získáme výživné jídlo plné bílkovin s minimálním obsahem tuků a sacharidů vhodné jako lehká večeře.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

19. 05. 2015 14:49

Evadeva

Šmakoun se vyrábí z vaječného bílku, takže obsahuje komplexní proteiny a hlavně žádné tuky a skoro žádné sacharidy. Adler Šmakoun se vyrábí v mnoha příchutích - slané, sladké i pikantní

26. 03. 2015 15:02

Modroocka66

dík za tip na rychlou večeři

24. 03. 2015 21:12

Mám dotaz - co je to Šmakoun?

20. 03. 2015 15:21

Evadeva

k tomu stačí jen pár plátků žitného Crispbread a chutná a zdravá večeře je za chvíli na stole

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma