TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hraběnčiny řezy

Zpět
  • Autor: Kamilka84
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 21076 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 256, Sacharidy (g): 575 SAFA (g): 152 Cukry (g): 214 Vláknina (g): 54 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1054 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 28.8 SAFA (g): 7.6 Cukry (g): 10.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Žloutky utřít s cukrem, mouka+ prdopeč, máslo na kousky - vytvořit těsto, 1/3 dát na hoďku do mrazáku, zbytek uležet do lednice. Těsto vyválet- spíš namačkat, je tužší na plech - na menší plech, ne ten přes celou troubu. Na to nastrouhat jablka promíchaná se skořicovým cukrem, rozinkama, ořechy na kousky posekanými. Třetí vrstva - rozetŕený sníh z bílků, poslední vrstva nastrouhané těsto z mrazáku. Péct na 180 cca 35 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři