- Autor: veprburt
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jikry | 200 |
| Kapr | 200 |
| masox-vitana | 13 |
| Celer bulva | 22 |
| Mrkev | 32 |
| Máslo čerstvé | 26 |
| Mouka pšeničná hladká | 16 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Energetická hodnota celkem: 3499 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 583 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






