- Autor: libusesp
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 600 | 
| Sójová omáčka | 15 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 20 | 
| Naturamyl bramborový škrob | 15 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 | 
| Vepřová kotleta | 600 | 
| Česnek | 15 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 5763 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 122, 
                                                        Tuky (g): 86, 
                                                        Sacharidy (g): 23,
                                                        SAFA (g): 30,
                                                        Cukry (g): 13,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmažíme nahrubo nasekaný česnek a rozmarýn a potom nasolené a opepřené plátky kotlety. Podlejeme vodou a dáme na 30 minut do trouby. Měkké maso vyndáme , do šťávy přidáme lžíci hořčice, sojovou omáčku, podle potřeby přilejeme vody, zahustíme škrobovou moučkou a provaříme. Pak dochutíme , vložíme zpátky maso, které ještě prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









