TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mliečna tekvicová polievka

Zpět
  • Autor: JanaAm
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, mleté čierne a nové korenie, kôpor, ocot, bobkový list 2x

Energetická hodnota celkem: 6897 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 114, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 76, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 766 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Dáme si variť vývar (1l vody) z bobkového listu a mletého čierneho a nového korenia a pridáme bujón (2x). Tekvicu nakrájnú na kocky si opražíme na masle a pridáme rovnako nakrájané zemiaky. Zalejeme vodou (cca 0,8l), ochutíme. Pridáme vývar a polievku necháme zovrieť. Zeleninu v polievke rozmixujeme ponorným mixérom a polievku zahustíme smotanou, mliekom a múkou. Polievku dochutíme, dovaríme a nakoniec ozdobíme kôprom.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři