TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zadělávaná mrkev s kedlubnou a hráškem

Zpět
  • Autor: sona1959
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1405 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 6, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 351 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na kostky nakrájenou kedlubnu, na silnější kolečka mrkev a hrášek dáme do hrnce, přidáme trošku vody (ani ne do poloviny výše směsi), osladíme, osolíme dle chuti, případně přidáme špetku muškátového oříšku nebo kapku citronové šťávy. Zvolna dusíme tak 15 minut. Přidáme máslo a zaprášime hladkou moukou. Důkladně promícháme a necháme provařit. Zdobíme sekanou petrželkou. Zeleninu podáváme s vařenými bramborami, různě upraveným masem nebo i samotnou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 07. 2015 07:27
To vypadá dobře, vyzkouším.
18. 07. 2015 08:29
Vyzkouším :-)

Naši partneři