- Autor: Edita1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 | 
| Cibule | 100 | 
| Rajčata | 300 | 
| Citronová šťáva | 30 | 
| Olej olivový | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 2025 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 18, 
                                                        Tuky (g): 20, 
                                                        Sacharidy (g): 54,
                                                        SAFA (g): 10,
                                                        Cukry (g): 24,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









