TOPlist


Kuřecí prso se zeleninkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lucie02
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže200
Mrkev100
Cuketa150
Kedlubna100
Česnek10
Zázvor10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3

Energetická hodnota celkem: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 1 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 731 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, kořenící polévkovou směs bez zbytečných přísad a shoyu omáčka

Postup přípravy

Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, vložíme do misky, jemně osolíme, přidáme kořenící polévkovou směs bez glutamátu aj. zbytečností a na závěr zakápneme Shoyu omáčkou. To samé uděláme se zeleninkou. Zeleninu na nudličky buď nakrájíme, já používám hrubé struhadlo. Na pánvi rozpálíme lžičku až dvě oleje. Řepkový je na teplou kuchyni mnohem lepší než olivový. Prudce osmahneme maso, sundáme z pánve a orestujeme zeleninu. Maso vrátíme na pánev k zelenince, lehce prohodíme a odstavíme z plotny. Jako přílohu doporučuji skleněné nudle, rýži, bulgur a další dobrůtky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma