- Autor: s.pes
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tofu natural | 200 |
| Mouka špaldová celozrnná | 300 |
| Olej olivový | 40 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 80 |
| Ocet | 10 |
| Sůl | 1 |
| Hrušky | 500 |
| Mandle | 50 |
| Agávový sirup | 30 |
Energetická hodnota celkem: 10314 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 336,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 88,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 22.4, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Tofu nastrouhat na jemno, přidat mouku, 8 lžic vody, 4 lžíce oleje, 1 lžíci jablečného octa, špetku soli. Vypracovat těsto, vtlačit do koláčové formy, poklást plátky hrušek, posypat nasekanými mandlemi a pokapat agávovým sirupem. Péct cca 50 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






