TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí ražniči

Zpět
  • Autor: ozzy.kratky
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,grilovací koření

Energetická hodnota celkem: 3477 kJ

Bílkoviny (g): 146, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 4, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 869 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kuřecí prsa pořádně omyjeme a osušíme. Následně je nakrájíme na kostky a umístíme do mísy. Přidáme koření, trošku oleje a promícháme. Alespoň na hodinu vložíme do ledničky. Šunku nakrájíme na kostky. Pokud máme plátky, tak nakrájíme na delší proužky, které se pak přeloží. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka nebo čtvrtiny. Papriku omyjeme a odstraníme jádřinec a nakrájíme. Na špejli umístíme na střídačku maso, cibuli, šunku, papriku, rajčata, ... Následně celý špíz okořeníme a položíme na plech nebo pekáček, které jsme předtím potřeli olejem. Pekáček vložíme do trouby, která je vyhřátá na 180°C. Ražniči tam pečeme cca 20 minut. Kuřecí ražniči podáváme s bramborami a salátem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři