TOPlist


Kuřecí stehenní řízečky s cuketovou směsí a rýží Basmati

  • Uživatelský recept
  • Autor: KaterinaP
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)10
Mrkev143
Cibule50
Cuketa533
Rýže Basmati vařená (Menu zlaté)300
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr500
Olivový olej EXTRA (Villa Gusto)5

Energetická hodnota celkem: 6995 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 102 SAFA (g): 29 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2332 kJ

Bílkoviny (g): 46.3, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 9.7 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

hořčičné koření, cibulové koření

Postup přípravy

Vykostěné kuřecí stehenní řízečky nakrájíme na kousky, posypeme hořčičným koření a s olivovým olejem naložíme na 20 min. do lednice. Mezitím si pokrájíme mrkev na nudličky, cuketu a cibuli na kostičky. O restujeme na oleji cibulku, přidáme mrkev a nakonec cuketu. Posypeme cibulovým kořením a dusíme do měkka. Kuřecí řízečky vyjmeme z lednice a prudce o restujeme do zlatova. Podáváme s uvařenou rýží Basmati

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

25. 02. 2017 23:12

Slonik71

Zařadim v týdnu do jídelníčku

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma