- Autor: Lerry
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 400 |
Rajčata loupaná v konzervě | 400 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 80 |
Dochucovadla:
česnek, tymián, sůl, pepř, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 2592 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 648 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Uvaříme pokrájené 2 mrkve a cibuli v litru vody (sůl, drcený kmín, pepř) cca 10 minut. Pak přidáme plechovku krájených, loupaných rajčat a plechovku bílých fazolí (bez nálevu) a snítku tymiánu a povařit ještě 10 minut. Pak tymián vyndat, polévku rozmixovat a dochutit - česnek, pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.