- Autor: perinza7
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 200 |
| Cibule | 30 |
| Mrkev | 244 |
| Petržel - nať | 50 |
| tymián | 50 |
| Víno červené | 200 |
| Sůl | 10 |
| pepř | 10 |
| Olej olivový | 2 |
| Slanina anglická | 20 |
| Mouka pšeničná bílá | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2752 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






