- Autor: valisek
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 50 |
Zázvor | 10 |
Paprika červená | 40 |
Mrkev | 50 |
Kukuřice cukrová | 100 |
Hrášek | 80 |
Cuketa | 100 |
Fazolky | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Máslo čerstvé | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Dochucovadla:
sůl , pepř
Energetická hodnota celkem: 2633 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 439 kJ
Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na másle orestujeme na kousky nakrájené maso,zalijeme vodou a přidáme na kousky nakrajenou zeleninu,záz.vor a sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.