- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Cibule | 50 |
| Celer bulva | 400 |
| Červená řepa | 500 |
| Česnek | 10 |
| Kedlubna | 100 |
| Mrkev | 200 |
| Rajský protlak | 50 |
| Zelí bílé kysané | 430 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, pepř, sůl maggi, může být i chilli
Energetická hodnota celkem: 4191 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 85,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 21.3, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Orestujeme cibuli, přidáme protlak a červenou papriku, promícháme zalijeme vodou a přidáme zeleninu, Vaříme do měkka s kořením
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







