TOPlist


Kuřecí prsa po srbsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)400
Paprika zelená400
Cibule50
Rajčatové pyré150

Energetická hodnota celkem: 2375 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 2 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 594 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř, směs balkánského koření, česnek

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, cibuli na plátky, česnek rozmáčkneme plochou nože. Na oleji cibulku orestujeme do růžova, přidáme česnek a necháme jen rozvonět, vhodíme maso a necháme zatáhnout. Osolíme, podle potřeba podlijeme a dusíme pod pokličkou téměř do měkka. Vhodíme pokrájené papriky, chvíli dusíme a přidáme rajský protlak naředěný vodou. Necháme přejít varem, dochutíme a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma