TOPlist


Vepřové maso zapečené po italsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: aleachim
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa208
Pórek47
Paprika červená188
Cibule101
Česnek10
Vepřová pečeně libová347
Rajčata 235
Brambory pečené (nesolené)180

Energetická hodnota celkem: 3403 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 74 SAFA (g): 7 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1134 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 24.7 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma