- Autor: bahana
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 1000 |
Mrkev | 500 |
Celer řapíkatý | 500 |
Petržel - kořen | 300 |
Cibule | 400 |
Bujón průměr (hotový) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8930 kJ
Bílkoviny (g): 230,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 893 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.