- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kančí průměr (syrové) | 700 | 
| Vepřová kotleta (syrová bez kosti) | 300 | 
| Kečup | 200 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 50 | 
| Okurky sterilované průměr | 30 | 
| Cibule | 270 | 
| Paprika červená | 200 | 
| Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 9764 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 224, 
                                                        Tuky (g): 111, 
                                                        Sacharidy (g): 94,
                                                        SAFA (g): 50,
                                                        Cukry (g): 64,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 6
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1627 kJ
Bílkoviny (g): 37.3, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









