TOPlist


Rybí salát - klasika, ale s rybou nejen ve stopovém množství jako v obchodě.

  • Uživatelský recept
  • Autor: antoninpetras
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)10
Choceňský smetanový jogurt bílý400
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr220
Sleď marinovaný v octovém nálevu400
Cibulky sterilované80
Majonéza 90

Energetická hodnota celkem: 6697 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 33 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 558 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Sůl, pepř, cukr, nálev.

Postup přípravy

Kyselé sledě či sardinky nakrájet na větší kousky, přidat trochu nálevu a cibuli ze sleďů, steril mix (mrkev-hrášek) a buď jen jogurt, nebo jako já s troškou majonézy. Dosladit podle toho jak chcete salát kyselý. Sůl pepř dle chuti.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma