- Autor: Endee
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kakao Holandské (v suchém stavu) | 2 | 
| Banán | 420 | 
| Tvaroh polotučný průměr | 500 | 
| Klasik bílý jogurt (Olma) | 150 | 
| Vejce celé (syrové) | 165 | 
| Puding průměr (prášek) | 37 | 
| Jahody | 130 | 
Energetická hodnota celkem: 5837 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 89, 
                                                        Tuky (g): 39, 
                                                        Sacharidy (g): 168,
                                                        SAFA (g): 20,
                                                        Cukry (g): 116,
                                                        Vláknina (g): 14,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smícháme 2 tvarohy, 1 jogurt, 3 banány, pudink v prášku a rozmixujeme. Přidáme 3 vejce a vyšleháme. Těsto rozdělíme na 2 části (menší a větší) - do menší přidáme kakao a zamícháme. Formu na dort vyložíme pečícím papírem. Těsto lijeme doprostřed, vrstvíme na sebe. Nejprve těsto bez kakaa, pak s kakaem, pak bez kakaa. V troubě pečeme na 170°C cca 30 min. Ozdobíme nakrájenými jahodami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









